Bedrijfspand kopen en hypotheek afsluiten?

Bedrijfspand kopen en hypotheek afsluiten?

bedrijfspand hypotheekGaan uw zaken goed en wenst u een bedrijfspand te kopen voor uw bedrijf? Dan helpen wij u graag op weg met een passende hypotheek. Tijdens een (online) kennismakingsgesprek kunnen wij u vaak al goed op weg helpen en uitleg geven over de benodigde procedures.

Belangrijk om te weten is dat een 100% financiering voor een bedrijfspand niet mogelijk is en de meeste banken verhuur niet toestaan.

Speelveld bedrijfshypotheek

Voor het kopen van een bedrijfspand, zijn er een aantal aanbieders die u de gewenste hypotheek kunnen verstrekken. Naast de traditionele aanbieders zoals grootbanken zijn er ook online aanbieders via platforms die u een mogelijke oplossing kunnen aanbieden. Platforms koppelen uw aanvraag aan een of meerdere personen om geld te lenen.

Ook is een combinatie van financiers mogelijk. Een dergelijke gestapelde financiering komt ook voor.

Wat is de maximale hypotheek om een bedrijfspand te kopen?

De hoogte van de maximale hypotheek hangt sterk af van uw verdiencapaciteit en het type onderpand.

Standaard gaan veel financiers uit van 70-80% financiering, maar een financiering tot 90% is ook mogelijk. De uiteindelijke hoogte hangt sterk af van de gehele situatie. Een lagere leenverhouding levert ook een lagere rente op.

Gecombineerd pand hypotheek

Ook als u een zogeheten combinatiepand wenst aan te kopen zijn er mogelijkheden. Denk hierbij aan een woon-winkelpand of een woning met praktijkruimte.

Looptijd

Het standaard aanbod is in de meeste situaties een 20-jarige looptijd. In de praktijk zijn er meer keuzes die ook weer afhangen van uw wensen en complete situatie.

Vertel ons uw verhaal!

Meer informatie gewenst om uw situatie voor het kopen van een bedrijfspand met hypotheek te bespreken? Wij zien uw verzoek graag en zijn flexibel om af te spreken, dit kan ook in de online en in de avonduren.

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

 

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties