Aankoopmakelaar Breda nodig om uw droomwoning te kopen

Aankoopmakelaar Breda nodig om uw droomwoning te kopen

aankoopmakelaar Breda

[pbutton url=”https://www.cournot.nl/contact/telefonisch-consult” text=”Kosteloze belafspraak?” new_window=”no”]

 

Aankoopmakelaar Breda nodig om het kopen van uw droomhuis zonder zorgen te laten verlopen? Het zoeken van een woning op Funda is tegenwoordig een makkie. Alleen zodra u gaat bezichtigen en druk voelt van de verkopend makelaar ontstaat er een nieuwe dynamiek. Wat is dan de volgende stap?

Fijn om te weten : wij werken op no cure no pay basis. U maakt pas kosten als er ook daadwerkelijk prijsovereenstemming is met de verkoper.

Waarom een aankoopmakelaar

Met een aankoopmakelaar van ons kantoor heeft u een deskundige aan uw zijde die uw belangen scherp op het netvlies heeft staan. Ook al is de verkopend makelaar nog zo vriendelijk en attent, het is een partijdige persoon. Immers de verkopende partij is de opdrachtgever en betaalt zijn of haar factuur. U mag gerust uitgaan van de situatie dat de opdracht is om een zo hoog mogelijke opbrengst voor de verkoper te realiseren.

U komt in de meeste gevallen tegenover een goed getrainde professional te staan. Meestal is deze ook lid van een makelaarsvereniging zoals de NVM of VBO. Deze persoon is dagelijks met het kopen en verkopen van woningen actief en u waarschijnlijk niet. De expertise en vlieguren van een makelaar zorgen voor een voorsprong in het proces. Ook het voeren van onderhandelingen is een dagelijkse bezigheid.

Wij weten hoe het spel gespeeld wordt in Breda en kunnen u zorgeloos begeleiden bij het kopen van een woning of appartement.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een huis in Breda

Op het moment dat u een geschikte woning vindt is het handig om ruggespraak te kunnen houden. Wij kunnen uw extra paar ogen zijn en ook op afstand kunnen we vooronderzoek doen. Zeker als er tijdsdruk aanwezig is. Ook kunnen we u begeleiden tijdens de bezichtiging van uw mogelijke toekomstige woning. Wij weten waar we op moeten letten en kunnen u op relevante zaken wijzen.

Later in het koopproces van uw woning kunt u kiezen om de woning bouwtechnisch te laten keuren. Met een keuringsrapport in de hand weet u dan ook preciezer wat u koopt. Vooral voor oudere woningen of met een specifieke situatie kan dit raadzaam zijn. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan de beruchte Kwaaitaal- en Mantavloeren. Ook voldoet u met het uitvoeren van een bouwtechnische keuring aan uw onderzoeksplicht als koper.

Vraagprijzen en koopprijzen

Dat zijn natuurlijk twee verschillende begrippen. Op Funda ziet u wat er voor een woning wordt gevraagd, alleen het is veel interessanter om te weten wat de werkelijke koopprijzen zijn. Dan kunt u ook pas bepalen wat de waarde van een huis is.

Natuurlijk kunt u besluiten een premie te betalen bovenop de waarde om de woning te bemachtigen, alleen dan is dat een bewuste keuze. Lukraak een bieding doen is niet wijs. Wij informeren u over de waarde van een woning.

Aankoopadvies en strategie

Zodra uw droomhuis in beeld is helpen wij u met het opstellen van een aankoopadvies. Dan nemen wij met u de volgende onderwerpen door :

  • De taxatiewaarde;
  • De stand van zaken van een eventuele VVE (Vereniging van Eigenaren);
  • Bouwkundige staat van de woning;
  • Juridische check en situatie;
  • Aankoopstrategie voor het beste onderhandelingsresultaat.

Onafhankelijke aankoopmakelaar

Wij werken onafhankelijk van de verkoper of diens makelaar en kunnen dit doen omdat wij bijvoorbeeld zelf geen huizen verkopen. Enkel aankoopbegeleiding verzorgen wij. Wij zijn ook niet emotioneel betrokken bij uw woning en zullen u daarom eerlijk adviseren over alle relevante aspecten.

Vast tarief aankoopmakelaar

Wij hanteren een vast betaalbaar tarief van € 1.750 voor het aankooptraject. Dat is een tarief inclusief BTW en zonder variabele component. Bovendien werken wij op basis van no cure no pay. Dat maakt uw belang ons belang. Loopt een aankoop stuk tijdens de prijsonderhandeling dan heeft u geen kosten.

Tarief controle koopovereenkomst

Wenst u een deel van het aankoopproces zelf doen? Dat is bij ons ook geen probleem. Zo kunnen wij op de belangrijke momenten in het koopproces meekijken. Dit doen wij ook bijvoorbeeld als u uitsluitend de concept koopovereenkomst wenst door te laten nemen en te bespreken. Het tarief hiervoor bedraagt € 275 euro.

Populaire wijken in Breda

Breda is qua inwonersaantal de 9e stad van Nederland. Als u twijfels hebt over wonen in Breda, breng dan vooral een bezoek aan het fantastische centrum van de stad of het Ginneken en u bent gegarandeerd om!

Er wordt voortdurend geïnvesteerd in de stad en het nieuwe treinstation en gerechtsgebouw zijn bijzondere aanwinsten. Zo ontwikkelen ook de wijken rondom deze plaatsen zich in positieve zin. De wijk Belcrum ligt er pal naast en is getransformeerd van volkswijk tot hippe en geliefde woonwijk.

Naast de Belcrum zijn de volgende wijken ook mateloos populair :

  • Zandberg;
  • Sportpark;
  • Boeimeer;
  • Ginneken.

Breda en omgeving

In de Baronie van Breda, zoals het gebied rondom Breda ook wel genoemd wordt, zijn wij actief in de volgende plaatsen : Ulvenhout, Bavel, Terheijden, Prinsenbeek, Dorst, Rijsbergen, Zundert, Galder, Oosterhout en Teteringen.

Gratis quickscan

Heeft u een woning op het oog en wilt u even overleggen over deze woning? Bel of stuur ons gerust een bericht met het adres van deze woning. Dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken en doen we een kosteloos vooronderzoek naar de woning.

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Gratis kennismakingsgesprek.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Video met uitleg over een aankoopmakelaar

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties