ABN hypotheekofferte

ABN hypotheekofferte

ABN hypotheekofferte nodig voor de aankoop van uw woning? Of wenst u een bestaande hypotheek van ABN Amro bank aan te passen?

Wij helpen u graag met het opstellen van een ABN hypotheekofferte. ABN Amro bank is een van de grootste banken van Nederland. De kans dat een consument een product van deze bank heeft zoals een bankrekening is groot.

 

Berekening ABN hypotheek

Weten of u in aanmerking komt voor een hypotheek van ABN Amro? Neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een online kennismakingsgesprek.

Samen met u zullen we dan de mogelijkheden van een ABN hypotheek berekenen op basis van uw persoonlijke situatie en wensen.

 

Waarom een ABN hypotheek via Cournot Adviseurs?

U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de bank om een hypotheekofferte te krijgen. Kort samengevat zijn de voordelen om met ons samen te werken als volgt:

  • Persoonlijk contact: U heeft direct contact met een vaste hypotheekadviseur voor uw hypotheekaanvraag.
  • Korting betaalrekening: Als u tevens een betaalrekening opent bij ABN of uw bestaande ABN betaalrekening koppelt ontvangt u een korting op de hypotheekrente.
  • Maatwerk bespreekbaar: ABN biedt maatwerkoplossingen als uw hypotheek niet helemaal past volgens de standaardregels.
  • Partner ABN Amro bank: Wij zijn partner van ABN en hebben een vast team met relatiemanager binnen de bank dat met ons samenwerkt. Onze lijntjes zijn dus kort en snel.

 

Basisinformatie ABN hypotheek en voorwaarden

In de onderstaande gids staat relevante informatie voordat je een ABN hypotheekofferte tekent. Deze informatie is ook relevant gedurende de looptijd van de hypotheek. U leest hier de spelregels tijdens de hypotheek over bijvoorbeeld de rentevastperiode of wat u dient te doen bij een wijziging van uw persoonlijke situatie.

Deze versie van de algemene voorwaarden geldt voor offertes die zijn uitgebracht op of na januari 2024. In de ABN hypotheekofferte wordt verwezen naar de voorwaarden die voor u van toepassing zijn:

Basisinformatie en Algemene Voorwaarden ABN hypotheekofferte | versie januari 2024

 

ABN hypotheekofferte aanvragen?

We horen het graag als u interesse hebt in het aanvragen van een ABN hypotheek. Neem rustig contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties