Beheerst beloningsbeleid

Beheerst beloningsbeleid

Beheerst beloningsbeleid

De overheid vindt het heel belangrijk dat financiële bedrijven een zorgvuldig beloningsbeleid voeren. Dit beleid moet ervoor zorgen dat klanten goed behandeld worden en dat het bedrijf op lange termijn betrouwbaar en solide blijft. Natuurlijk staan wij helemaal achter dit belang en hebben we alle nodige stappen gezet om dit te garanderen.

Risicoanalyse

Wij hebben een risicoanalyse opgesteld om na te gaan welke risico’s er mogelijk binnen onze onderneming zijn die leiden tot onzorgvuldige behandeling van consumenten als gevolg van ons beloningsbeleid.

Beleid

Het beleid van onze onderneming op het gebied van beloning is erop gericht om de duurzaamheid te bevorderen. De bestuurders van onze onderneming ontvangen een vast salaris dat in verhouding staat tot de werkzaamheden die zij voor de onderneming verrichten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om dividend uit te keren aan de aandeelhouders. Hierbij is van belang dat er een gezonde verhouding is tussen de vaste beloning en de variabele beloning van aandeelhouders / bestuurders.

 

Wij beschikken over een gezond eigen vermogen en houden dit op niveau

Ten aanzien van de beloning van medewerkers met een commerciële functie hebben wij beloningsbeleid vastgelegd. De commerciële medewerkers ontvangen een vaste en een beperkte variabele beloningscomponent. Deze laatste component wordt voor tenminste 50% door niet financiële criteria bepaald.

Het gestelde in artikel 1:120 lid 2 Wft is niet op onze medewerkers van toepassing.

Evaluatie

Jaarlijks evalueren wij ons beloningsbeleid in zijn geheel en de beloning van bestuurders en commerciële medewerkers in het bijzonder op haar werking en nemen indien noodzakelijk maatregelen om ongewenste effecten van ons beloningsbeleid voor de consument te corrigeren.

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

ABN hypotheekofferte

ABN hypotheekofferte nodig voor de aankoop van uw woning? Of wenst u een...

Contact opnemen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *