Hypotheek afsluiten als artiest

Hypotheek afsluiten als artiest

hypotheek artiest media Bent u werkzaam als artiest of in de entertainment industrie, dan heeft u mogelijk te maken met wisselende inkomsten. Zo kan het ook zijn dat er sprake is van een gedeeltelijk buitenlands inkomen, ook dit levert de nodige uitdagingen op. De verwerking van hypotheekaanvragen voor deze groep opdrachtgevers verloopt anders en altijd op basis van maatwerk.

Voor sporters, dj’s, influencers en modellen is een vergelijkbare aanpak nodig. De kunst zit hem in het vaststellen van een bestendig en duurzaam inkomen in combinatie met uw vermogenssituatie.

Diverse inkomsten

Mogelijk beschikt u over diverse bronnen van inkomen. Denk hierbij aan sponsorinkomsten, royalties of andere afwijkende bronnen van inkomen. Ook kunt u als ondernemer werkzaam zijn in de entertainmentsector waardoor ook de jaarcijfers van uw onderneming(en) beoordeeld dienen te worden.

Ook een buitenlands inkomen kan onder voorwaarden meegenomen worden in de beoordeling.

Vertel ons uw verhaal

Interesse in het afsluiten van een hypotheek als u werkzaam bent in de entertainment sector? Neem gerust contact met ons op om uw situatie voor te leggen. Wij zijn bekend met de bijzonderheden rondom hypotheekaanvragen voor personen die werkzaam zijn in de entertainment of media sector.

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties