Hypotheek met BKR A2 codering afsluiten

Hypotheek met BKR A2 codering afsluiten

Kosteloze quickscan aanvragen?

Wilt u een hypotheek met BKR A2 codering afsluiten? Loopt u vast met het afsluiten van een hypotheek vanwege een BKR A2 codering? Soms is het afsluiten van een hypotheek met BKR A2 codering toch mogelijk. Het is in ieder geval niet eenvoudig om met deze BKR codering op zak een hypotheek af te sluiten. Tot zover de introductie.

Wat zijn de spelregels om toch een hypotheek te verkrijgen met een BKR A2 codering? Heeft het zin om alle BKR registraties af te betalen? Hoelang duurt het voordat ik duidelijkheid heb over een hypotheekaanvraag? Allemaal vragen waar wij regelmatig mee te maken hebben, en een duidelijke visie op hebben.

Het kan iedereen overkomen om in korte tijd van hero naar zero te gaan. Zeker met de hoge mate van automatisering van systemen ervaren veel consumenten het gebrek aan medemenselijkheid om bijvoorbeeld hun verhaal te doen. Vraag nu een kosteloze quickscan van uw situatie aan vanwege uw A2-codering. Wij kunnen u in ieder geval van mens tot mens informeren over de mogelijkheden. Niet in alle gevallen is er een oplossing mogelijk of adviseren wij u om een tijd te wachten tot de tijd wel rijp is voor een hypotheekaanvraag.

Wat is een A2 codering?

De A2 codering bestaat uit twee losse codes: de A-code (achterstandscodering) en bijzonderheidscode 2. Deze combinatie van letter en cijfer geeft uw BKR-status aan en is een belangrijke leidraad voor geldverstrekkers om u een hypotheekaanbod te doen. In het BKR-overzicht vindt u persoonlijke informatie over uw BKR-registraties. Als er sprake is van een A2 codering staat deze onder het kopje ‘bijzonderheden’ genoemd in het BKR.

A-code

Een code A betekent dat u er een betalingsachterstand is ontstaan. Deze ontstaat echter niet zomaar. Als een kredietverstrekker over wilt gaan tot het plaatsen van code A, dient u hierover geïnformeerd te worden. Dan krijgt u namelijk de mogelijkheid om de achterstand alsnog binnen een bepaalde termijn af te lossen of een betalingsregeling te treffen. Als u de achterstand op dat moment niet voldoet registreert de geldverstrekker een A-code. In de regel doet men dit na een betalingsachterstand van 2 maanden. Deze code is dan voor vijf jaar lang zichtbaar zijn.

Code 2

De twee in de A2 codering ontstaat als de geldverstrekker vraagt om de betalingsachterstand en krediet in één keer terug te betalen. Het krediet wordt volledig opeisbaar gesteld en vaak stuurt men het dossier naar een incassobureau. De geldverstrekker wil het geld ineens ontvangen. Ook na aflossing van het krediet en de betalingsachterstand is deze code nog vijf jaar zichtbaar. Daarom is een hypotheek met BKR A2 code afsluiten moeilijk.

BKR A2 codering met einddatum

Sowieso is het belangrijk om een einddatum te hebben  in uw BKR-overzicht. Dit is namelijk pas de startdatum van de vijfjaarstermijn. Zolang er geen einddatum is ziet een bank voor de hypotheekaanvraag uw krediet nog als onafbetaald en kunt u geen hypotheek afsluiten.

Wij raden u in zo’n situatie aan om zo snel mogelijk contact te zoeken met de aanbieder van de A2 registratie om een betalingsregeling te treffen. Met het oog op het afsluiten van een hypotheek heeft het pas zin om contact op te nemen met ons als er enige tijd is verstreken na aflossing van het gehele krediet.

Wanneer ontstaat een A2 codering?

Deze codering kan zijn ontstaan door een betalingsachterstand op een financieel product zoals een persoonlijke lening, hypotheek, doorlopend krediet, verzendhuiskrediet, telecomkrediet of creditcard.

De meldende instantie zoals een bank geeft door aan het BKR dat er sprake is van een betalingsachterstand en heeft ook tevens het openstaand bedrag van de vordering opgeëist. Het is ook mogelijk dat er meerdere coderingen zijn voor hetzelfde product.

Ook kan het zijn dat een A2-codering is ontstaan door het afboeken van een deel van de hypotheek door de stichting achter NHG. Bijvoorbeeld vanwege een restschuld.

Heeft het zin om openstaande BKR registraties af te betalen?

Sowieso is het verstandig om openstaande achterstanden zo snel als mogelijk af te lossen. Doet u dit enkel met het oog op het verkrijgen van een hypotheek dan is dat niet de juiste motivatie. Een geldverstrekker hecht veel waarde aan een goede betalingsmoraal én verwacht hierbij dat u een betalingsachterstand inlost zodra u deze mogelijkheid hebt. Dus doet u dit pas rondom het aanvragen van een hypotheek dan is de kans op succes zeer gering.

Vanzelfsprekend kan er een uitleg zijn waarom het voor u niet is gelukt om tijdig en snel een achterstand in te lossen. In zo’n situatie is het belangrijk dat u gedetailleerd aangeeft wat u wel heeft gedaan binnen uw mogelijkheden om tot een oplossing te komen. Proactief communiceren met de geldverstrekker en afschriften van deze correspondentie overleggen is erg waardevol voor uw verhaal.

Ook als u bijvoorbeeld een betalingsregeling heeft getroffen en die bent nagekomen levert een voordeel op in de gesprekken met een bank. Het is dan wel belangrijk dat u zelf een positieve en actieve bijdrage hebt geleverd tijdens deze betalingsregeling. Ook als u bijvoorbeeld eerder dan de contractsdatum de lening hebt terugbetaald spreekt dit in uw voordeel.

Meerdere A2-coderingen

Het kan zijn dat u te maken heeft gehad met een (v)echtscheiding waardoor er in een korte en samenhangende periode meerdere coderingen zijn geplaatst. Om dan in aanmerking voor een hypotheek te komen is het belangrijk dat de achterstanden zijn hersteld. Ook is het verstandig om inzage te geven in de precieze problemen die zijn ontstaan rondom deze echtscheiding.

Op het moment dat u te maken hebt gehad met een donkere periode in uw leven zoals door ziekte of ander groot leed zijn er mogelijkheden om dit toe te lichten. De gehele situatie dient door ons in kaart gebracht te worden en valt en staat met een goede onderbouwing tijdens de hypotheekaanvraag of verwijderingsprocedure van de BKR codering.

Beoordelingen door eerdere klanten

Review door Ruben | 2 mei 2024
Ferdinand heeft ons supersnel geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Met een A2-codering lukte het ons maar niet om onze hypotheek over te sluiten voor verbouwing en verduurzaming. Ferdinand heeft een verwijderingsverzoek voor de codering ongediend en met succes. Ook het oversluiten van de hypotheek is gelukt.| Beoordeling via Advieskeuze lezen
Review door Amy en Riccardo | 8 februari 2024
Wat eerst onmogelijk leek door een BKR A2-codering, is na veel inzet van Ferdinand en Kelsey mogelijk geworden. Daar waar we overal te horen kregen dat een hypotheekaanvraag met BKR A2-codering niet mogelijk is, wist Ferdinand dit toch mogelijk te maken. Ferdinand en Kelsey geven je het vertrouwen en proberen ten alle tijden een passende oplossing te zoeken, zelfs als het tegen zit. Wij zijn ze ontzettend dankbaar, want dankzij hen hebben wij ons droomhuis kunnen kopen! Ferdinand en Kelsey zijn altijd bereikbaar bij vragen en zorgen, reageren snel en zijn heel open en kundig in hun werk.| Beoordeling via Advieskeuze lezen
Review door klant | 3 januari 2024
Na een verwarrende en tijdrovende hypotheek aanvraag met een andere adviseur, heeft Ferdinand in sneltreinvaart aangegeven alsnog kansen te zien ondanks een negatieve BKR codering, de feestdagen in zicht en een korte termijn om alles geregeld te krijgen. We hadden de hoop eigenlijk al opgegeven, maar na slechts een paar dagen kwam het verlossende antwoord. De hypothecaire lening incl. bouwdepot was in kannen en kruiken. We konden het haast niet geloven. Daarbovenop heel fijne communicatie met Ferdinand en Kelsey, waarvoor dank! Warm aanbevolen dus.| Beoordeling via Advieskeuze lezen
Review door Sander | 27 december 2023
Wij zijn zeer goed geïnformeerd en geadviseerd door Ferdinand en Kelsey.
Door een BKR registratie die het gevolg was van overmacht door de coronacrisis was het voor ons initieel niet mogelijk om een hypotheek te krijgen.
Nadat Ferdinand grondig al onze stukken heeft bekeken en een inschatting heeft gemaakt is hij voor ons aan het werk gegaan.
En het resultaat mag er zijn; de BKR registratie is verwijderd en inmiddels zijn wij door het hele koopproces van onze eerste woning en gaan wij binnenkort verhuizen. Door het hele proces zijn wij goed op de hoogte gehouden en is ons duidelijk gemaakt wat onze kansen waren.| Beoordeling via Advieskeuze lezen
Review door klant | 16 juni 2023
Geweldige begeleiding gehad bij de aankoop van onze woning.
Het was niet makkelijk met oa een wajong, openstaand krediet en een negatieve bkr codering maar het is Ferdinand gewoon gelukt! Super blij met jullie!! Nu aftellen geblazen, over 5 weken krijgen we de sleutel!| Beoordeling via Advieskeuze lezen
Review door Ruud en Saskia | 31 maart 2023
Toen bij aanvraag hypotheek een bkr registratie naar boven kwam en het onze eerste hypotheekadviseur niet lukte een hypotheek te verkrijgen kwamen wij via google bij Cournot adviseurs terecht met goede reviews over mogelijkheden van hypotheken met bkr registratie. Wij hebben telefonisch contact opgenomen en Kelsey Visser-Hulshof kort ons verhaal gedaan en snel daarna hadden we al contact met Ferdinand de Regt . Hij gaf aan welke papieren er moesten worden aangeleverd om een quickscan te doen en hij zag wel mogelijkheden. Er werd een twee sporen beleid ingezet doordat hij ook zelf nog geprobeerd heeft om de bkr registratie te verwijderen en daarnaast al bezig met de hypotheekaanvraag. Toen duidelijk was dat de kredietverstrekker die de bkr had geplaatst bij zijn standpunt bleef, is direct doorgepakt naar een hypotheek. In het hele traject goede, duidelijke communicatie met betrokken medewerkers. Het was een stressvolle periode maar Ferdinand en Kelsey hebben ons er door heen geholpen. Met een hypotheek als resultaat waardoor de koop van ons droomhuis door kan gaan.| Beoordeling via Advieskeuze lezen
Review door David | 8 maart 2023
Super geholpen door Ferdinand de Recht en Kelsey, ik heb een BKR code en Ferdinand zag tog kans om ons een hypotheek te verstrekken, en dit is ook gelukt, het mooie is dat ze no cure no pay hanteren.
Dankzij cournot ons droomhuis kunnen kopen, ik raad iedereen aan om cournot te proberen, mocht je problemen ondervinden om een hypotheek te krijgen.| Beoordeling via Advieskeuze lezen
Review anoniem met een A2-codering | 16 januari 2023
Wij waren vastgelopen in de hypotheek aanvraag voor onze nieuwe woning. Doordat er tijdens het proces een A2 codering bij het BKR te voorschijn kwam, wees de bank waarbij de aanvraag liep ons af. Door de afwijzing moesten we de koop ontbinden. De codering was door een samenloop van vervelende omstandigheden ontstaan en daarom gaven we nog niet op. We kwamen uiteindelijk bij Ferdinand terecht en nadat hij onze zaak had bekeken, gaf hij aan dat het wel zou moeten lukken om toch een hypotheek te krijgen, gezien de omstandigheden waarin het ontstaan was. We wilden heel graag toch nog voor de oorspronkelijke woning gaan en daarom ging Ferdinand en zijn team onmiddelijk voor ons aan de gang. Na precies een week (!!!) kregen we het verlossende nieuws dat we een hypotheek hadden en dat we onze droomwoning alsnog konden kopen. Ferdinand (en zijn team) is een hele fijne partij om mee samen te werken en ze gaan er echt voor! Top gedaan en we zijn hem en zijn collega’s voor eeuwig dankbaar!| Beoordeling via Advieskeuze lezen
Ervaring en oplossing voor Trudy en Patrick
“Wij hebben hem via internet leren kennen. Wij zaten samen in een diep gat. 2 jaar bezig geweest met het verkrijgen van een hypotheek. Het verleden had hier mee te maken. Er werd niet gekeken naar waarom dingen ontstaan waren, maar puur naar een codering achter onze naam. Ferdinand heeft onze case op zich genomen en met zorg naar ons geluisterd. Door hem hebben we nu een ander huis kunnen kopen met genoeg ruimte voor onze 4 kinderen.” | Beoordeling op Advieskeuze
Ervaring en oplossing voor D&N
“Al een aantal jaar stond ons leven “on-hold” vanwege een enkele A2 BKR-codering. We wonen samen, hebben allebei een goede baan met vast inkomen. We wilde graag een stap verder zetten, maar vanwege de BKR-codering was dit niet mogelijk. Gelukkig kwamen we via een korte zoektocht (augustus 2021) terecht bij Cournot Adviseurs. Na een intake gesprek en het opsturen van onze financiële gegevens waren ze positief en is het balletje gaan rollen. We zouden sterker staan als we al een geaccepteerd bod (onder voorbehoud van financiering) voor een huis hadden. En met alle geluk van de wereld hebben we ons droomhuis gevonden, heeft Cournot voor ons een hypotheek (en alle bijkomende zaken) geregeld en kunnen we begin november 2021 onze sleutel ophalen!! De open en positieve instelling van Cournot en het fijne snelle contact, zelfs in de weekenden en ’s avonds, hebben wij als zeer prettig ervaren. Voor mensen met een BKR maar ook mensen die gewoon financieel advies of advies over verzekeringen zoeken raden wij dit professionele bedrijf ten zeerste aan. Ferdinand, Colinda en Kelsey echt ontzettend bedankt voor jullie inzet voor onze situatie, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen!” | Beoordeling op Advieskeuze
Ervaring en oplossing voor Kim met drie A2-coderingen
“Vanwege een A2 BKR registratie lukte het ons niet om zelf een hypotheek te verkrijgen voor een nieuwe woning. Hierdoor ben ik online gaan zoeken naar een oplossing en kwam ik op de website van Cournot terecht. Ik schreef een email met ons persoonlijke verhaal en al snel kreeg ik een positieve en begripvolle reactie; Het was zeker mogelijk om toch een hypotheek te realiseren met onze codering maar het zal niet makkelijk zijn en we zouden veel geduld moeten hebben. Voor onze droomwoning hadden we dat zeker over en het hele traject werd opgestart.
De communicatie tussendoor verliep goed en was zeer prettig. Twee maanden later is het Cournot gelukt om de financiering rond te krijgen en kunnen wij binnenkort beginnen met klussen in ons paleis. Wij willen het hele team van Cournot, met in het bijzonder Ferdinand, bedanken voor alle inzet en moeite die zij voor ons gedaan hebben!! Dikke dikke pluim!!” | Beoordeling op Advieskeuze
Ervaring en oplossing voor een klant met één A3-codering
“Bij het kopen van een huis hadden we flink last van een bkr-registratie. Dankzij onze adviseur van Cournot is deze registratie verwijderd en hebben wij een hypotheek kunnen krijgen voor ons appartement. Vanaf het begin was het contact erg prettig. Het was duidelijk welke stappen ondernomen moesten worden, onze adviseur straalde veel vertrouwen uit en hield ons continu op de hoogte van de voortgang.
Na het verwijderen van de registratie verliep het proces van hypotheekaanvraag ook heel soepel. Ook met de backoffice verliep het contact prettig en werden we goed meegenomen in het proces. Als we in de toekomst weer een financieel adviseur nodig hebben dan zou ik direct contact opnemen met Cournot.| Beoordeling op Advieskeuze
Ervaring en oplossing voor MD met één A2-codering
“Het eerste gesprek vond plaats op 6 mei en het laatste gesprek op 3 augustus 2020. Van begin tot eind goed advies, communicatie, inzet, teamwork, inleving en nazorg. Cournot Adviseurs heeft onze BKR-notering laten verwijderen, hypotheekadvies op maat gegeven, bankgarantie en hypotheekofferte op tijd geleverd en een bloemetje op de dag van de sleuteloverdracht (31 juli). Bijzonderheden: Mijn vrouw en ik zijn ondernemers, BKR-notering en lange doorlooptijden bij de bank i.v.m. corona. Wij zijn ontzettend tevreden en raden Cournot Adviseurs aan. | Beoordeling op Advieskeuze
Ervaring en oplossing voor DoRah met een A2
“Door mijn A1 en A2 codering werd ik afgewezen voor het krijgen van een hypotheek. Via Google ben ik bij Cournot terecht gekomen, ik heb ze gebeld en mijn verhaal gedaan. Ferdinand heeft mij een dag later gebeld, mijn verhaal kende hij al en hij kwam gelijk met een plan. Hij zei dat het lastig zou worden, maar dat hij een goeie kans zag. Ik had een schuldsanering codering en de A1 en A2. De schuldsanering heeft hij laten verwijderen maar de A1 en A2 dat ging helaas niet. Ik zag het somber in ik had nog maar een week om mijn hypotheek rond te krijgen..En het is hem toch gelukt om het voor mij rond te krijgen. Ferdinand en Kelsey super bedankt.. het was stressen voor ons!! 6 augustus krijgen wij onze sleutels.. SUPER bedankt!!! HYPOTHEEK met negatieve codering kan wel!!| Beoordeling op Advieskeuze

 

Opties om een hypotheek te krijgen met een A2 codering

Onder welke voorwaarden is het toch mogelijk om een hypotheek te krijgen met een BKR A2-codering? In onderstaande lijst hebben we puntsgewijs samengevat waaraan een hypotheekaanvraag dient te voldoen. Goed om op te merken is dat deze hypotheekaanvragen op basis van maatwerk dienen te worden beoordeeld. Zowel door ons als de geldverstrekker. De omstandigheden van uw situatie nu en in het verleden maken vaak het verschil tussen een afwijzing en toewijzing van uw hypotheekaanvraag.

U dient een goede uitleg te geven over het ontstaan van de de situatie. Dit mag u simpelweg vormvrij aanbieden in de vorm van een mail, brief of ander document. Daar mag u ook bij betrekken wat u heeft gedaan om de situatie op te lossen en wat u zou doen als u opnieuw in dezelfde situatie terecht zou komen.

  • U dient de nieuwe woonlasten gemakkelijk te kunnen voldoen. Het opzoeken van de maximale hypotheek op basis van de technische leenregels is dan ook onverstandig.
  • De achterstand dient te zijn ingelost en het product dient te zijn afgelost. Er is derhalve een einddatum nodig.
  • Uw uitleg rondom het ontstaan van de codering dient plausibel te zijn. Ook is een onderbouwing nodig. Bijvoorbeeld als blijkt dat u met een vervelende scheiding te maken hebt gehad dient u te kunnen aantonen dat uw betalingsgedrag niet verwijtbaar is. Dit kan door middel van betaalbewijzen of andere schriftelijke bewijzen.
  • De huidige financiële situatie dient stabiel en voorspelbaar te zijn. Dit is een rekbaar begrip. Tijdens het hypotheekadvies kunnen wij u uitleggen hoe een en ander valt te toetsen aan deze eis.

Omstandigheden BKR A2 codering

Het is erg belangrijk om duidelijk te maken hoe u in deze situatie terecht bent gekomen. Dit betekent soms dat u terug moet blikken op een nare periode. Wij geloven in een aanpak van transparantie en openheid. Vanzelfsprekend zullen wij u begeleiden in het toelichten van de situatie richting een potentiële geldverstrekker.

Enkele voorbeeldsituaties van klanten die te maken hadden met een A2 codering waarvan de bank een hypotheek heeft verstrekt:

  • Als gevolg van een relatiebreuk of echtscheiding: Er zijn zaken voorafgaand en gedurende de scheidingsperiode betalingen niet goed verlopen. Bijvoorbeeld omdat u op slechte voet met uw ex-partner stond en communicatie moeizaam was. Een scheiding kan ook een gedwongen verkoop met restschuld tot gevolg hebben of discussies over het betalen van de maandlasten van de hypotheek. Of een ex-partner die schriftelijke afspraken niet is nagekomen over betalingsafspraken van een lening of hypotheek.
  • Baanverlies als het gevolg van de kredietcrisis:  Helaas zien wij in veel situaties dat het onheil rondom zo’n situatie niet alleen komt. Vaak gaat dit gepaard met relatieproblemen en andere life-events.
  • Ondernemingsavontuur dat niet is gelukt: U hebt geprobeerd als ondernemer in het verleden een bedrijf op te zetten en bent failliet geraakt door bijvoorbeeld de kredietcrisis of andere externe omstandigheden.
  • Ziektebeeld: Als gevolg van een ziektebeeld, trauma of verslavingsproblematiek bent u tijdelijk vastgelopen.
  • Iedere andere situatie, en die zijn er veel weten wij, waarbij u door externe omstandigheden vast bent gelopen en nu een totaal ander leven hebt.

U kunt vrijblijvend uw situatie voorleggen en uitleggen welke problemen u onderweg bent tegengekomen. Wij zullen u dan eerlijk de kansen op een succesvolle hypotheekaanvraag of verwijderingsverzoek vertellen.

Wanneer kunnen wij u niet helpen met een BKR A2-codering?

Op het moment dat de betalingsachterstand nog steeds actief is. In zo’n situatie helpt het niet, om met het oog op het afronden van de hypotheekaanvraag, alsnog de achterstand in te lossen. Uit uw betalingsgedrag dient te blijken dat de problemen u zijn overkomen en u uw best hebt gedaan om dit op te lossen binnen het bereik van uw mogelijkheden.

We kunnen u alleen helpen als we beschikken over het hele verhaal en dossier. Uiteindelijk toetsen wij uw situatie aan onze ervaring, geldende rechtspraak en eerder behandelde dossiers. Deze specifieke kennis is zeer waardevol in het overtuigend aanvragen van een hypotheek. Ook kunnen wij snel doorzien of een BKR codering juist is geplaatst en zullen dan een correctieverzoek indienen.

Restschuld hypotheek A2 codering

Zodra de A2 codering het gevolg is van een restschuld vanwege (gedwongen) verkoop van de woning zijn er ook mogelijkheden.

Kan mijn BKR A2 codering ook worden verwijderd?

Indien de codering onterecht is geplaatst of wanneer besloten wordt dat u een gerechtvaardigd belang hebt bij verwijdering staat de rechtbank een verwijdering toe. Het is enorm lastig om in te schatten wanneer dit het geval is. U dient eerst een klacht in te dienen bij de meldende instantie. Als u er niet uitkomt met deze partij kunt u daarna ook nog klagen bij het Kifid. Heeft u deze tijd niet dan bestaat ook de mogelijkheid om een kort geding op te starten bij de burgerlijke rechter.

Rechtbank en verwijderen A2 codering

Als u het uiteindelijk niet eens bent met de beslissing van de melder van de A2 kunt u ook uw klacht voorleggen aan de rechter. Veelal gebeurt dit door middel van een kort geding omdat iemand een contract voor een woning is aangegaan. Een recente uitspraak van 8 april ging tussen een consument en Rabobank. Deze consument had in 2014 een groothandel in parfums en cosmetica. Door het wegvallen van twee belangrijke distributieovereenkomsten ging het bedrijf op de fles. Vervolgens belandde de klant van Rabobank in de schuldsanering. De bank weigerde de A2-codering te verwijderen omdat er het vermoeden bestond dat deze persoon de schuldeisers tijdens het schuldsaneringstraject heeft benadeeld. De rechter ging niet mee in dit ongefundeerde vermoeden en heeft Rabobank gedwongen om de A2-codering onmiddellijk te verwijderen.

Uiteindelijk kan een gang naar de rechter zinvol zijn, alleen het gaat ook gepaard met risico’s en hoge kosten.

 

Biedcertificaat

Gedurende uw huizenjacht is het handig om te beschikken over een certificaat dat u al bent voorbereid op de hypotheekaanvraag. Met een biedcertificaat verklaren wij dat we uw financiële mogelijkheden uitgebreid hebben bekeken, en dat we uw bod realistisch vinden om hiervoor een hypotheek af te kunnen sluiten.

Dit geeft u een voorsprong in de onderhandelingen met mogelijke bieders die hun huiswerk niet hebben gedaan. Als er in uw situatie mogelijkheden zijn en wij tot een samenwerking komen dan is het biedcertificaat inbegrepen in de dienstverlening.

Vertel ons uw verhaal

Interesse in het afsluiten van een hypotheek ondanks een negatieve BKR A2 codering? Uitgebreide informatie over de werking van een hypotheek met BKR codering hebben wij in dit artikel opgeschreven. Neem gerust contact met ons op om uw situatie voor te leggen. Wij zijn gewend om onder tijdsdruk te werken.

Uitleg video BKR A2 codering hypotheek afsluiten

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties