Hypotheek met spoed afsluiten

Hypotheek met spoed afsluiten

hypotheek met spoed afsluitenHypotheek met spoed afsluiten

Haast het met kopen van een woning en dient u zeer snel een hypotheek af te sluiten? Wij kunnen u met dit traject ook helpen (op basis van beschikbaarheid). Binnen 1 werkdag beschikt u dan over een hypotheekadvies en kunnen we het rentevoorstel aanvragen. Ook als het financieringsvoorbehoud is verlopen kunnen wij u snel de nodige duidelijkheid verschaffen.

Redenen van haast met uw hypotheek

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u haast hebt met het afsluiten van een hypotheek. Tijdens de intake zullen we verder met u in gesprek gaan wat voor u precies de reden van haast is. Dit is nog van belang om te kunnen overzien welke stappen er noodzakelijk zijn. De meest voorkomende redenen voor een spoedverzoek voor een hypotheekaanvraag :
 • Er is een lange wachttijd bij uw eigen bank;
 • Uw hypotheekadviseur is op vakantie en heeft het dossier niet goed overgedragen;
 • Het huis van uw dromen kunt u kopen, maar u moet snel beslissen en kopen;
 • U gaat op reis of op vakantie en bent beperkt bereikbaar tijdens deze afwezigheid;
 • U slaapt slecht vanwege de onzekere periode en wilt snel duidelijkheid;
 • Het financieringsvoorbehoud dreigt te verlopen en er is nog geen rentevoorstel of een hypotheekofferte;
 • De procedure met uw eigen hypotheekadviseur verloopt moeizaam en u wenst over te stappen;
 • Uw hypotheekaanvraag is op het laatste moment afgewezen en wenst over te stappen;
 • Binnen de wettelijke bedenktijd wenst u uw hypotheek rond te krijgen zodat u de koop van een woning nog kunt annuleren.

Hypotheek met spoed afsluiten hoe werkt het?

Door middel van een spoedprocedure kunnen wij u van dienst zijn met een compleet en professioneel hypotheekadvies. Binnen 1 werkdag doorlopen wij alle noodzakelijke en wettelijke procedures door. Dat behelst ook een inventarisatiegesprek. De uitkomst verwerken wij in een financieel advies zodat u weet welke verplichting u aangaat. Dit proces kan ook door onze advisering op afstand. Bijvoorbeeld via de telefoon of via beeldbellen. Natuurlijk zullen wij dit advies uitvoerig met u bespreken en vragen we direct de hypotheek van uw keuze aan. Het is belangrijk dat u begrijpt waar u ja of nee tegen zegt.

Keuze geldverstrekker met spoed hypotheek afsluiten

U dient wel rekening te houden met de situatie dat we een passende geldverstrekker kiezen die ook mee kan denken in het benodigde tijdspad. Dat kan betekenen dat de goedkoopste aanbieders afvallen. Dit zullen we tijdens het adviesgesprek goed en duidelijk bespreken zodat u weet waar u aan toe bent. Met een goede voorbereiding kan uw hypotheek door middel van een spoedprocedure binnen enkele dagen rond zijn. Afhankelijk van de snelheid die nodig is plannen we een fysieke afspraak met de geldverstrekker van uw keuze in om persoonlijk uw hypotheekaanvraag af te handelen.

Zeer snel een hypotheek afsluiten

Wij staan aan uw zijde en zorgen dat u snel de benodigde rust krijgt. Indien mogelijk kunnen we persoonlijk afspreken om uw dossier ineens en grondig door te nemen. Dat hangt wel van de beschikbaarheid af. Mogelijk is een bezoek aan huis op de dag van uw aanvraag niet mogelijk, maar een hypotheekadvies op afstand wel. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor!

Spoedprocedure afsluiten hypotheek

Met de volgende informatie uit ons stappenplan geven wij u een indruk welke punten
 • U belt ons en wij controleren of er ruimte is voor een spoedhypotheek op dezelfde werkdag;
 • Als dit het geval is plannen we meteen een afspraak in, dit kan telefonisch, persoonlijk of via advies op afstand middels een computerverbinding. Wat het handigst is.
 • Wij starten uw dossier via ons klantenportaal open en geven digitaal aan welke documenten nodig zijn;
 • U uploadt de benodigde documenten of mailt deze of neemt ze mee tijdens een eventuele afspraak;
 • De inventarisatie vindt plaats en wij mailen u het complete hypotheekadvies;
 • Op het afgesproken tijdstip neemt de hypotheekadviseur weer contact op om het advies te bespreken;
 • Indien u het eens bent met het uitgebrachte hypotheekadvies, dienen wij de hypotheekaanvraag in bij de geldverstrekker van uw keuze;
 • We bespreken welke procedures nodig zijn tijdens het adviesgesprek en zullen de partijen in de keten informeren zoals de notaris, taxateur en verkopend makelaar. Dit doen we in overleg met u;
 • Indien nodig plannen we een afspraak met een accountmanager van de geldverstrekker in voor het aanvragen van een spoedbeoordeling van uw hypotheekaanvraag.

Hypotheek binnen 24 uur

Dat is in Nederland vooralsnog toekomstmuziek. In de Verenigde Staten is het al mogelijk om voor sommige hypotheekaanvragen binnen een uur bindend aanbod te hebben. Er is dan sprake van zogeheten robo-advies waarbij het acceptatieproces volledig geautomatiseerd is. Deze wijze van accepteren is dan vooral van toepassing voor simpele en overzichtelijke hypotheekaanvragen.

Belangrijke informatie over een spoedhypotheek

Indien u kiest voor een spoedprocedure is het noodzakelijk om de volgende punten te weten. Uiteindelijk gaan we een intensieve samenwerking voor een paar dagen aan en dan kunnen de uitgangspunten beter bekend zijn om misverstanden te voorkomen :
 • Vanwege de intensieve samenwerking vragen wij uw actieve participatie. Het helpt bijzonder goed als u snel beschikbaar bent en documenten binnen handbereik kunt hebben;
 • De keuze van de geldverstrekker hangt sterk af van uw tijdslijn. Dient u binnen 3 werkdagen uw hypotheek rond te hebben dan zullen we een bank met een verwerkingstijd van 10 werkdagen niet aanraden;
 • We rekenen een meerprijs voor het spoedtraject vanwege de extra tijd die we investeren in het opvolgen van uw hypotheekaanvraag en mogelijk overwerken van medewerkers;
 • Tijdens het inventarisatiegesprek zullen wij ook een vast tarief met u afspreken zodat u precies weet wat onze dienstverlening kost. Dan nog blijft het een betaalbaar en concurrerend tarief.

Aantal hypotheekaanvragen per week

Via het Hypotheken Data Netwerk (HDN) is de drukte te volgen qua aantal hypotheekaanvragen per week in 2018 :
WeeknummerAantal hypotheekaanvragen
317.486
306.857
297.704
288.119
278.373
268.229
[contact-form-7 id=”1041″ title=”Standaard formulier met bijlagen”]
Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder, ook in het weekend.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Gratis kennismakingsgesprek.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.
Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

ABN hypotheekofferte

ABN hypotheekofferte nodig voor de aankoop van uw woning? Of wenst u een...

Contact opnemen

0 reacties