Hypotheek voor militair

Hypotheek voor militair

Hypotheken voor defensiepersoneel

Bent u werkzaam voor defensie als militair en wenst u een hypotheek af te sluiten? Wij helpen u dan graag op weg met het vinden van een geschikte hypotheek. Ook als u werkt op basis van een FPS fase-1 of -2 contract zijn er mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten.

Bent u van plan om te verhuizen, uw woning te verbouwen of droomt u van een eigen huis? Of u nu voor het eerst een woning koopt, uw huidige woning wilt verbeteren of naar een nieuwe woning verhuist, wij bieden u het beste advies en de hypotheek die bij u past.

 

Voordelen Cournot Adviseurs

Wij bieden zorgeloos woongenot en financieel voordeel dankzij:

  • Expertise: Gediplomeerde adviseurs die uw situatie begrijpen.
  • Specialisatie in defensie inkomens: Hypotheken voor militairen met een FPS fase-1 en -2 contract.
  • Onafhankelijk en persoonlijk advies: Door een hypotheekadviseur die echt naar u luistert.
  • Maximale zekerheid: Ook voor de toekomst, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Duidelijkheid en transparantie: U weet precies hoeveel en waarvoor u betaalt.

 

Hypotheken voor defensiepersoneel

Als onafhankelijk advieskantoor bieden wij gedegen advies en maatwerk op basis van uw toekomstmogelijkheden, carrière en werksituatie. Wij bemiddelen voor nagenoeg alle Nederlandse geldverstrekkers en bieden voordelige adviestarieven. Ons kantoor heeft een hoge klantwaardering, en u bent bij ons een echte klant, geen nummer op een offerte!

 

Uw arbeidscontract en hypotheekmogelijkheden

Wat uw mogelijkheden zijn, hangt sterk af van het type arbeidscontract dat u bij Defensie heeft: BBT, FPS of BOT. Ook met een BBT of FPS fase 1 of 2 contract kunt u in aanmerking komen voor een hypotheek. Laat ons uw mogelijkheden bekijken, bij voorkeur voordat u een bod op een woning uitbrengt.

Met toelages zoals VEB, vlieger-, vaar- of BBE-toelage houden wij uiteraard rekening. Deze kunnen een positief effect hebben op uw maximale hypotheek.

Hoe meer loon, hoe meer hypotheek u kunt krijgen. Uiteraard spelen ook andere factoren mee, zoals oefentoelages, uitzendingen, leningen en spaargeld. Het hogere inkomen van een militair door het nieuwe arbeidsvoorwaardenakkoord zorgt ervoor dat u meer kunt lenen dan voorheen.

 

Overlijdensrisicoverzekering en arbeidsongeschiktheid

Niet alle producten zijn geschikt voor defensiepersoneel. Een verkeerde keuze in overlijdensrisico- of woonlastenverzekering kan ernstige gevolgen hebben. Molestsituatie? U of uw nabestaanden krijgen geen uitkering als de polis niet voldoet aan de vereisten opgesteld door het Verbond van Verzekeraars en het ministerie van Defensie. Daarom is het belangrijk u te laten voorlichten door professionals die alles weten van de regelgeving voor defensiepersoneel.

 

Vertel ons uw verhaal!

Bent u defensiepersoneel en wilt u weten wat uw hypotheekmogelijkheden zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk of online adviesgesprek. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw woondromen.

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *