Hypotheek voor zwembad bouwen

Hypotheek voor zwembad bouwen

Wenst u een hypotheek af te sluiten om een heerlijk zwembad te bouwen? Steeds meer woningeigenaren spelen met de gedachte om deze investering te doen. Als hypotheekadviseurs helpen wij u graag om de mogelijkheden in kaart te brengen voor het afsluiten van een hypotheek om uw zwembad aan te leggen.hypotheek voor zwembad 

Meerwaarde zwembad woning

Steeds vaker staat een zwembad op het verlanglijstje van woningzoekers. In het luxesegment is het dikwijls een vereiste, en maakt dit bij verkoop van uw villa een fijne meerwaarde. Villa’s die er geen hebben worden beduidend minder bezocht tijdens het verkooptraject. Tijdens de afgelopen mooie zomer hebben wij veel aanvragen verwerkt voor hypotheekaanvragen voor een zwembad.

Door de toenemende populariteit van huizen met een zwembad betalen kopers graag wat meer voor een zwembad, in plaats van er zelf een aan te leggen. De wachttijd en het bouwproces zijn daar vaak de argumenten voor. Naast de meerwaarde biedt een zwembad ook een hoger woongenot.

Investering zwembad

Een zwembad is tegenwoordig echt niet meer voor de happy few zoals vroeger. Afhankelijk van uw wensen en keuzes zijn er voor iedere portemonnee mogelijkheden. Zeker als u de kosten kunt financieren vanuit een hypotheek. Wij helpen de laatste jaren veel consumenten met het afsluiten van een hypotheek voor een zwembad, tuin en buitenverblijf. Nederlanders hechten steeds meer waarde aan de buitenruimte bij hun woning en investeren daar veel geld in.

Hypotheek verhogen

Kan ik mijn hypotheek verhogen voor het aanleggen van een zwembad? Dat is zeker mogelijk binnen de regulier leenregels. U dient simpelweg voldoende inkomen en zekerheid hebben in de vorm van een onderpand. De meeste geldverstrekkers staan dan positief tegenover een hypotheekaanvraag.

Er zijn meerdere oplossingen mogelijk om de kosten van een zwembad te financieren. Afhankelijk van de hoogte van de financiering en uw omstandigheden zijn de meest voorkomende oplossingen:

  • Eerste hypotheek onderhands verhogen binnen de hypotheekinschrijving.
  • Tweede hypotheek afsluiten bij uw huidige geldverstrekker of een andere geldverstrekker.
  • Persoonlijke lening afsluiten.

Extra hypotheek afsluiten voor zwembad? Vertel ons uw verhaal!

Neem gerust contact met ons op om uw plannen door te spreken. Wij werken landelijk en kunnen u ook online helpen bij het afsluiten van een extra hypotheek om uw zwembad te bouwen.

 

 

 

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties