Hypotheekadviseur Amsterdam gezocht om uw droomhuis te kopen?

Hypotheekadviseur Amsterdam gezocht om uw droomhuis te kopen?

hypotheekadviseur amsterdam[pbutton url=”https://www.cournot.nl/contact/afspraakformulier/” text=”Meer informatie?” new_window=”no”]

 

Hypotheekadviseur Amsterdam

Staat uw droomhuis in Amsterdam en wenst u daarvoor een hypotheek af te sluiten? Dan helpen wij graag. Onze succesfactoren in een notendop : eerlijk, neutraal en deskundig. Daarnaast levert een samenwerking met een hypotheekadviseur van ons kantoor in Amsterdam u gemak en geld op. Simpel en doeltreffend.

Wij werken overigens landelijk en beperken ons niet uitsluitend tot hypotheekadvies in Amsterdam. Zo hebben wij ook een kantoor in Breda (Zevenbergen) en Den Haag. Daarbij bezoeken wij onze klanten in veel gevallen aan huis. De plek die voor u het meest vertrouwd is, en waar u alle informatie direct voor handen hebt. Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de standaard service.

Wij zijn gevestigd aan de Herengracht 450 en u kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier of even bellen op : 020-2625477.

Waarom Cournot Adviseurs?

Er zijn bijna 200 hypotheekadviseurs in Amsterdam te vinden. Waarom zou u nu per se ons willen inhuren? Doe dat vooral niet als u de goedkoopste hypotheekadviseur zoekt. Wij denken in waarde en geloven dat een investering in een financieel advies op de lange termijn goedkoper is. Met vergelijkingen kunnen wij u dat ook aantonen.

Wij staan aan uw zijde en doen dit werk al jarenlang. Wij kennen het klappen van de zweep. Ook voor complexere situaties kunt u ons vragen. Daarnaast denken wij persoonsgericht in plaats van transactiegericht.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken uit tientallen geldverstrekkers en hebben ook samenwerkingen met internationale geldverstrekkers. Onderzoek wijst uit dat aanbieders met een breed assortiment u een voordeligere hypotheek oplevert. Banken werken graag met ons samen.

De laagste hypotheekrente is voor ons geen doel op zich. Wel een hypotheek met lage lasten en ruime voorwaarden. Op korte termijn is de laagste rente misschien aantrekkelijk, maar wij maken het totaalplaatje voor u inzichtelijk.

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Tijdens een eerste kosteloos kennismakingsgesprek zal een hypotheekadviseur u informeren over de hoogte van de kosten voor het hypotheekadvies. Als starter kunt u vanaf € 2.495 een compleet hypotheekadvies en bemiddelingstraject krijgen.

Goed om te weten is dat de kosten van hypotheekadvies fiscaal aftrekbaar zijn. Ook dit zullen wij u tijdens een gesprek uitleggen. Een eerste gesprek geeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de hypotheekadviseur.

Uw hypotheek afsluiten in Amsterdam in zes stappen

[cool-process category=”hypotheek-afsluiten” type=”with-number” show-posts=”6″]

Hypotheek afsluiten

Op het moment dat u een keuze maakt en de hypotheek daadwerkelijk wenst af te sluiten start er ook een administratief proces. Wij maken dan voor u een account aan via ons digitale klantenportaal waarbij u relevante documenten kunt uploaden en kunt meelezen met betrekking tot de voortgang van uw hypotheekaanvraag.

Aankoopmakelaar

Amsterdam is verreweg de populairste stad van Nederland wat het kopen van een woning betreft. Wilt u bijvoorbeeld een woning binnen de ring kopen dan is overbieden zeer gebruikelijk. Omdat wij de Amsterdamse woningmarkt goed kennen kunnen wij een helpende hand bieden en samen met u de waarde te beoordelen en de woning te bemachtigen. Overbieden hoeft overigens niet altijd te betekenen dat de marktwaarde voor een bank niet haalbaar is. Een hypotheekadviseur van ons kantoor kan u dan verder inzicht geven, voor of na de koop, in de mogelijkheden van een bijpassende hypotheek.

Klanttevredenheid

Het spreekt voor zich dat wij als dienstverlener ons uiterste best doen om uw financiële zaken zo goed als mogelijk te behandelen. Aan mooie woorden heeft u niets, daarom kunt u beter de mening en ervaring van eerdere opdrachtgevers lezen.

Is uw verdere interesse gewekt? Dan kunt u met onderstaand formulier contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of verdere informatie opvragen.

[contact-form-7 id=”1077″ title=”Afspraakformulier hypotheek met bijlagen”]
Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Gratis kennismakingsgesprek.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.
Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties