Hypotheekadviseur Barendrecht? Excellent hypotheekadvies op maat

Hypotheekadviseur Barendrecht? Excellent hypotheekadvies op maat

hypotheekadviseur barendrecht[pbutton url=”tel://088-2687668″ text=”Bellen voor meer informatie?” new_window=”no”]

 

Hypotheekadviseur Barendrecht

Het afsluiten van een hypotheek doet u slechts een paar keer in uw leven en is een belangrijke beslissing, ook omdat het vaak om veel geld gaat. Een goed en eerlijk hypotheekadvies is dan ook prettig om voor u de diverse keuzes inzichtelijk te krijgen.

Wenst u een advies van een hypotheekadviseur in Barendrecht dan kunt u terecht bij ons. U mag erop vertrouwen dat een hypotheekadviseur van ons kantoor voldoet aan de wettelijke eisen en bovendien deskundig en discreet is.

Afspraak aan huis

Wij bezoeken de meeste van onze klanten in veel gevallen aan huis. De plek die voor u het meest vertrouwd is, én waar u alle informatie direct voor handen hebt. Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de standaard service.

Naast de mogelijkheid van persoonlijk contact kunnen wij u ook op afstand adviseren. Reist u veel of wenst u snel te schakelen dan is een belafspraak snel opgezet.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij kunnen uit tientallen geldverstrekkers in Nederland en Duitsland kiezen bij het opstellen van een hypotheekadvies. Dit zorgt ervoor dat wij u onafhankelijk en neutraal kunnen adviseren over hypotheken. Sinds 2013 is het zogeheten provisieverbod ingevoerd waardoor u als eigenwoningbezitter direct betaalt voor hypotheekadvies. Van geldstromen van banken naar een hypotheekadviseur is dan ook geen sprake.

U kunt ook een hypotheekadviseur van een bank raadplegen voor hypotheekadvies, alleen die kan uitsluitend de producten van de bank adviseren. SNS bank is hierbij een uitzondering want die bemiddelt ook voor een paar andere banken. Wij stellen een uitgebreid adviesrapport op ten aanzien van uw mogelijke hypotheek en vergelijken hierbij hypotheekrentes en de voorwaarden zodat u een duidelijk overzicht van uw maandlasten krijgt.

Wat kunt u zoal bespreken tijdens een kennismakingsgesprek over hypotheken

Dit gesprek biedt u de mogelijkheid om vragen te stellen over uw bestaande of nieuwe hypotheek. Zo is iemand die een huis koopt vaak geïnteresseerd in de maximale hypotheek. Onze online rekentool geeft weliswaar een goede indicatie, maar uw persoonlijke situatie levert vaak andere resultaten op.

Daarnaast komen de volgende gespreksonderwerpen het meest aan bod tijdens het hypotheekgesprek :

  • Kan ik overstappen op een lagere hypotheekrente?
  • Hoe snel is een hypotheek geregeld?
  • Wat komt er bij kijken om een hypotheek af te sluiten?
  • Ik heb een tijdelijk contract, kan ik daar ook een hypotheek mee afsluiten?
  • Wat kost een hypotheekadvies?

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Tijdens een eerste kosteloos kennismakingsgesprek zal een hypotheekadviseur u informeren over de hoogte van de kosten voor het hypotheekadvies. Als starter kunt u vanaf € 2.495 een compleet hypotheekadvies en bemiddelingstraject krijgen. Goed om te weten is dat de kosten van hypotheekadvies fiscaal aftrekbaar zijn. Ook dit zullen wij u tijdens een gesprek uitleggen.

Een eerste kosteloos gesprek geeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de hypotheekadviseur en te ‘proeven’ aan diens deskundigheid en persoonlijkheid!

Top 5 voordeligste hypotheekrenteAankoopmakelaar arrangement

Zodra u op huizenjacht gaat krijgt u met een dynamische tijd te maken. Alles gaat vlug zodra uw bod op een woning wordt geaccepteerd. Beschikt u over stalen zenuwen dan is er niets aan de hand. Besteedt u liever dit aankooptraject uit aan een professional ook dan kunnen wij u helpen.

Een aankoopmakelaar van ons kantoor kan u veel sores besparen. Zo zijn wij dagelijks bezig met het kopen van huizen en weten waar u op dient te letten. Een bouwtechnische keuring of aankoopinspectie behoort ook tot de mogelijkheden.

In combinatie met een hypotheekadvies verlenen wij u een korting. Tijdens een persoonlijk gesprek of telefoongesprek kunnen wij u alles vertellen.

Hypotheek afsluiten

Op het moment dat u een keuze maakt en de hypotheek daadwerkelijk wenst af te sluiten start er ook een administratief proces. Wij maken dan voor u een account aan via ons digitale klantenportaal waarbij u relevante documenten kunt uploaden en kunt meelezen met betrekking tot de voortgang van uw hypotheekaanvraag.

Onderstaand nog het stappenplan hoe het aanvragen van een hypotheek gaat :

[cool-process category=”hypotheek-afsluiten” type=”with-number” show-posts=”6″]

Wie geven wij hypotheekadvies

Onze dienstverlening richt zich op iedereen met een behoefte aan professioneel advies. Daarmee zijn wij niet de goedkoopste aanbieder op korte termijn. We durven best te beweren dat een investering in een goed hypotheekadvies op de langere termijn goedkoper is en voor nachtrust zorgt.

Bovendien zijn wij bekend met bijzondere en ingewikkelde situaties. Zo helpen wij veel (startende) ondernemers of ingewikkelde hypotheekaanvragen. Meestal zelfs op basis van no cure no pay.

Klanttevredenheid

Het spreekt voor zich dat wij als dienstverlener ons uiterste best doen om uw financiële zaken zo goed als mogelijk te behandelen. Aan mooie woorden heeft u niets, daarom kunt u beter de mening en ervaring van eerdere opdrachtgevers lezen.

Is uw verdere interesse gewekt? Dan kunt u met onderstaand formulier contact met ons opnemen voor het maken van een (bel)afspraak of verdere informatie opvragen. Bellen kan ook natuurlijk.

[contact-form-7 id=”1041″ title=”Standaard formulier met bijlagen”]
Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Gratis kennismakingsgesprek.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

 

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties