Hypotheekadviseur Breda nodig? Hypotheekadvies op maat in Breda

Hypotheekadviseur Breda nodig? Hypotheekadvies op maat in Breda

[pbutton url=”tel://0168-327702″ text=”Direct bellen?” new_window=”no”]hypotheekadviseur breda

 

Hypotheekadviseur Breda

Een prachtige woning in Breda gezien of wenst u advies over uw bestaande hypotheek? Een goed startmoment om op zoek te gaan naar een hypotheekadviseur in Breda.

Het afsluiten van een hypotheek doet u slechts een paar keer in uw leven en is een belangrijke beslissing, ook omdat het vaak om veel geld gaat. Een goed en eerlijk hypotheekadvies is dan ook prettig en waardevol.

Wenst u een advies van een hypotheekadviseur in Breda dan kunt u terecht bij ons. U mag erop vertrouwen dat een hypotheekadviseur van ons kantoor voldoet aan de wettelijke eisen en deskundig en discreet met uw gegevens omgaat.

Hypotheekadvies aan huis in Breda

Het is mogelijk om het eerste gesprek bij u aan huis te hebben. Ook in de avonduren en extra fijn is dat dit kennismakingsgesprek voor onze rekening is.

Wel zo prettig om in uw eigen vertrouwde omgeving te spreken over financiën. Natuurlijk bent u ook van harte welke op ons kantoor.

Voorbereiding hypotheekgesprek

Meestal start het contact met een telefonische afspraak. Daarin heeft u de gelegenheid om uw wensen kenbaar te maken. Vaak is dan ook een vervolgrichting te bepalen aan de hand van uw vraag. Misschien wilt u advies omdat u een huis gaat kopen en is er haast gemoeid met het gesprek. Geen probleem. Dan kijken we of de afspraak in te plannen is bij onze hypotheekadviseurs.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om documenten te uploaden via ons klantportaal. Daarmee wordt het kennismakingsgesprek bijzonder effectief.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij kunnen uit tientallen geldverstrekkers in Nederland en Duitsland kiezen bij het opstellen van een hypotheekadvies. Dit maakt dat wij u onafhankelijk kunnen adviseren over hypotheken. Sinds 2013 is het zogeheten provisieverbod ingevoerd waardoor u als eigenwoningbezitter direct betaalt voor hypotheekadvies. Van afsluitprovisie is dus geen sprake.

U kunt ook een hypotheekadviseur van een bank raadplegen voor hypotheekadvies, alleen die kan uitsluitend de producten van de bank adviseren. SNS bank is hierbij een uitzondering want die bemiddelt ook voor een paar andere banken. Wij stellen een uitgebreid adviesrapport op ten aanzien van uw mogelijke hypotheek en vergelijken hierbij hypotheekrentes en de voorwaarden zodat u een duidelijk overzicht van uw maandlasten krijgt.

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Tijdens een eerste kosteloos kennismakingsgesprek zal een hypotheekadviseur u informeren over de hoogte van de kosten voor het hypotheekadvies. Als starter kunt u vanaf € 2.495 een compleet hypotheekadvies en bemiddelingstraject krijgen. Goed om te weten is dat de kosten van hypotheekadvies fiscaal aftrekbaar zijn. Ook dit zullen wij u tijdens een gesprek uitleggen. Een eerste gesprek geeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de hypotheekadviseur.

Hypotheek afsluiten

Op het moment dat u een keuze maakt en de hypotheek daadwerkelijk wenst af te sluiten start er ook een administratief proces. Wij maken dan voor u een account aan via ons digitale klantenportaal waarbij u relevante documenten kunt uploaden en kunt meelezen met betrekking tot de voortgang van uw hypotheekaanvraag.

Klanttevredenheid

Het spreekt voor zich dat wij als dienstverlener ons uiterste best doen om uw financiële zaken zo goed als mogelijk te behandelen. Aan mooie woorden heeft u niets, daarom kunt u beter de mening en ervaring van eerdere opdrachtgevers lezen.

Is uw verdere interesse gewekt? Dan kunt u met onderstaand formulier contact met ons opnemen voor het maken van een (bel)afspraak of verdere informatie opvragen. Bellen kan ook natuurlijk.

[contact-form-7 id=”1077″ title=”Afspraakformulier hypotheek met bijlagen”]
Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Gratis kennismakingsgesprek.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

 

 

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties