Hypotheekadviseur in Klundert gezocht? Hypotheekadvies op maat.

Hypotheekadviseur in Klundert gezocht? Hypotheekadvies op maat.

[pbutton url=”https://www.cournot.nl/contact/afspraakformulier/” text=”Afspraak maken?” new_window=”no”]hypotheekadviseur klundert

 

Hypotheekadviseur Klundert

Het afsluiten van een hypotheek doet u slechts een paar keer in uw leven en is een belangrijke beslissing, ook omdat het vaak om veel geld gaat. Een eerlijk en neutraal hypotheekadvies hoort daar ook bij is onze mening.

Wenst u een advies van een hypotheekadviseur in Klundert dan kunt u terecht bij ons. U mag erop vertrouwen dat een hypotheekadviseur van ons kantoor voldoet aan de wettelijke eisen en deskundig en discreet met uw gegevens omgaat.

Ons kantoor is aan de Prins Hendrikstraat 4 in Zevenbergen, het voormalige gemeentehuis, en u kunt ons bellen op 0168-327702. Dit is een paar minuten rijden vanaf Klundert.

Huis kopen of oversluiten

Wij adviseren u zowel bij het kopen van een huis of bij het verbeteren van uw bestaande hypotheek. Met een oversluiting valt vaak veel geld te besparen. Vraag ons gerust om een berekening te maken van de mogelijke besparing van uw huidige hypotheek. Vergelijken loont, dus wij betrekken tientallen geldverstrekkers in het hypotheekadvies.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij kunnen uit tientallen geldverstrekkers in Nederland en Duitsland kiezen bij het opstellen van een hypotheekadvies. Dit maakt dat wij u onafhankelijk kunnen adviseren over hypotheken. Sinds 2013 is het zogeheten provisieverbod ingevoerd waardoor u als eigenwoningbezitter direct betaalt voor hypotheekadvies. Van provisie is dus geen sprake.

U kunt ook een hypotheekadviseur van een bank raadplegen voor hypotheekadvies, alleen die kan uitsluitend de producten van de bank adviseren. SNS bank is hierbij een uitzondering want die bemiddelt ook voor een paar andere banken.

Wij stellen een uitgebreid adviesrapport op ten aanzien van uw mogelijke hypotheek en vergelijken hierbij hypotheekrentes en de voorwaarden zodat u een duidelijk overzicht van uw maandlasten krijgt.

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Tijdens een eerste kosteloos kennismakingsgesprek zal een hypotheekadviseur u informeren over de hoogte van de kosten voor het hypotheekadvies. Als starter kunt u vanaf € 2.495 een compleet hypotheekadvies en bemiddelingstraject krijgen.

Goed om te weten is dat de kosten van hypotheekadvies fiscaal aftrekbaar zijn. Ook dit zullen wij u tijdens een gesprek uitleggen. Een eerste gesprek geeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de hypotheekadviseur.

Ook fijn om te weten is dat wij op basis van no cure no pay werken. Komt er onverhoopt geen hypotheek rond dan heeft u ook geen kosten. Twijfelt u over uw situaties, leg deze gerust even voor. Soms is met 1 telefoongesprek duidelijk welke richting u kunt uitdenken qua haalbaarheid.

Hypotheek afsluiten

Op het moment dat u een keuze maakt en de hypotheek daadwerkelijk wenst af te sluiten start er ook een administratief proces. Wij maken dan voor u een account aan via ons digitale klantenportaal waarbij u relevante documenten kunt uploaden en kunt meelezen met betrekking tot de voortgang van uw hypotheekaanvraag.

In 6 stappen sluit u een hypotheek af

[cool-process category=”hypotheek-afsluiten” type=”with-number” show-posts=”6″]

Klanttevredenheid

Het spreekt voor zich dat wij als dienstverlener ons uiterste best doen om uw financiële zaken zo goed als mogelijk te behandelen. Aan mooie woorden heeft u niets, daarom kunt u beter de mening en ervaring van eerdere opdrachtgevers lezen.

Is uw verdere interesse gewekt? Dan kunt u met onderstaand formulier contact met ons opnemen voor het maken van een (bel)afspraak of verdere informatie opvragen. Bellen kan ook natuurlijk.

[contact-form-7 id=”1077″ title=”Afspraakformulier hypotheek met bijlagen”]
Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Gratis kennismakingsgesprek.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

 

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties