Hypotheekadviseur Zevenbergen gezocht?

Hypotheekadviseur Zevenbergen gezocht?

[pbutton url=”https://www.cournot.nl/contact/afspraakformulier/” text=”Meer informatie?” new_window=”no”]

 

Hypotheekadviseur in Zevenbergenhypotheekadviseur zevenbergen

Hypotheek nodig omdat u een huis hebt gekocht in Zevenbergen of omgeving? Nou dan zijn wij u graag van dienst. Ook als u wenst te besparen op uw bestaande hypotheeklasten zijn we van de partij.

Wenst u een advies over een hypotheek dan kunt u terecht bij ons. U mag erop vertrouwen dat een hypotheekadviseur van ons kantoor voldoet aan de wettelijke eisen en deskundig en discreet met uw gegevens omgaat.

Daarbij bezoeken wij onze klanten in veel gevallen aan huis. De plek die voor u het meest vertrouwd is, en waar u alle informatie direct voor handen hebt. Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de standaard service.

Liever op ons kantoor langskomen? Wij zijn gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 4 in Zevenbergen in het voormalige gemeentehuis van Zevenbergen. Even bellen voor een afspraak is ook mogelijk : 0168-327702.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij kunnen uit tientallen geldverstrekkers in Nederland en Duitsland kiezen bij het opstellen van een hypotheekadvies. Dit maakt dat wij u onafhankelijk kunnen adviseren over hypotheken. Sinds 2013 is het zogeheten provisieverbod ingevoerd waardoor u als eigenwoningbezitter direct betaalt voor hypotheekadvies. Van provisie is dus geen sprake.

U kunt ook een hypotheekadviseur van een bank raadplegen voor hypotheekadvies, alleen die kan uitsluitend de producten van de bank adviseren. SNS bank is hierbij een uitzondering want die bemiddelt ook voor een paar andere banken. Wij stellen een uitgebreid adviesrapport op ten aanzien van uw mogelijke hypotheek en vergelijken hierbij hypotheekrentes en de voorwaarden zodat u een duidelijk overzicht van uw maandlasten krijgt.

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Tijdens een eerste kosteloos kennismakingsgesprek zal een hypotheekadviseur u informeren over de hoogte van de kosten voor het hypotheekadvies. Als starter kunt u vanaf € 2.495 een compleet hypotheekadvies en bemiddelingstraject krijgen. Dan begeleiden wij u van A tot Z bij het regelen van uw hypotheek.

Goed om te weten is dat de kosten van hypotheekadvies fiscaal aftrekbaar zijn. Ook dit zullen wij u tijdens een gesprek uitleggen. Een eerste gesprek geeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de hypotheekadviseur.

Waarom zou u ons inhuren?

Dat is een interessante vraag! Laten we uitleggen wat de voordelen zijn om met ons samen te werken :

  • Wij werken persoonlijk en minder transactiegericht, zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt;
  • Onze dienstverlening is breder dan alleen hypotheekadvies. Zo ondersteunen wij ook bij het kopen van een huis en de jaarlijkse belastingaangifte.
  • Wij vergelijken tientallen geldverstrekkers en presenteren een maatwerkoplossing.
  • Moeilijke situaties gaan wij niet uit de weg en zoeken altijd naar een passende oplossing, ook als dat meer tijd kost dan geraamd.
  • De dienstverlening is op basis van no cure no pay, dus uw belang is ons belang.

Hypotheek afsluiten

Op het moment dat u een keuze maakt en de hypotheek daadwerkelijk wenst af te sluiten start er ook een administratief proces. Wij maken dan voor u een account aan via ons digitale klantenportaal waarbij u relevante documenten kunt uploaden en kunt meelezen met betrekking tot de voortgang van uw hypotheekaanvraag.

Klanttevredenheid

Het spreekt voor zich dat wij als dienstverlener ons uiterste best doen om uw financiële zaken zo goed als mogelijk te behandelen. Aan mooie woorden heeft u niets, daarom kunt u beter de mening en ervaring van eerdere opdrachtgevers lezen.

Is uw verdere interesse gewekt? Dan kunt u met onderstaand formulier contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of verdere informatie opvragen. Bellen kan ook natuurlijk.

[contact-form-7 id=”1077″ title=”Afspraakformulier hypotheek met bijlagen”]
Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

ABN hypotheekofferte

ABN hypotheekofferte nodig voor de aankoop van uw woning? Of wenst u een...

Contact opnemen

0 reacties