ING hypotheekofferte

ING hypotheekofferte

ING hypotheekofferte nodig voor de aankoop van uw woning? Of wenst u een bestaande hypotheek van ING bank aan te passen?

Wij helpen u graag met het opstellen van een ING hypotheekofferte. ING bank is een van de grootste banken van Nederland. De kans dat een consument een product van deze bank heeft zoals een bankrekening is groot.

Berekening ING hypotheek

Weten of u in aanmerking komt voor een hypotheek van ING? Neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een online kennismakingsgesprek.

Samen met u zullen we dan de mogelijkheden van een ING hypotheek berekenen op basis van uw persoonlijke situatie en wensen.

 

Waarom een ING hypotheek via Cournot Adviseurs?

U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de bank om een hypotheekofferte te krijgen. Kort samengevat zijn de voordelen om met ons samen te werken als volgt:

  • Persoonlijk contact: U heeft direct contact met een vaste hypotheekadviseur voor uw hypotheekaanvraag.
  • Korting betaalrekening: Als u tevens een betaalrekening opent bij ING of uw bestaande ING betaalrekening koppelt ontvangt u een korting van 0,15% op de hypotheekrente.
  • Maatwerk bespreekbaar: ING biedt maatwerkoplossingen als uw hypotheek niet helemaal past volgens de standaardregels.
  • Partner ING bank: Wij zijn partner van ING en hebben een vast team met relatiemanager binnen de bank dat met ons samenwerkt. Onze lijntjes zijn dus kort en snel.

 

Basisinformatie ING hypotheek en voorwaarden

In de onderstaande gids staat relevante informatie voordat je een ING hypotheekofferte tekent. Deze informatie is ook relevant gedurende de looptijd van de hypotheek. U leest hier de spelregels tijdens de hypotheek over bijvoorbeeld de rentevastperiode of wat u dient te doen bij een wijziging van uw persoonlijke situatie.

Deze versie van de Basisinformatie geldt voor offertes die zijn uitgebracht op of na 27 februari 2024. In de ING hypotheekofferte wordt verwezen naar de voorwaarden die voor u van toepassing zijn:

Basisinformatie en Algemene Voorwaarden ING hypotheekofferte | versie 27 februari 2024

 

ING hypotheekofferte aanvragen?

We horen het graag als u interesse hebt in het aanvragen van een ING hypotheek. Neem rustig contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

 

 

 

 

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties