Rabobank hypotheekofferte

Rabobank hypotheekofferte

Rabobank hypotheekofferte nodig voor de aankoop van uw woning? Of wenst u een bestaande hypotheek van Rabobank aan te passen? Wij helpen u graag met het opstellen van een Rabobank hypotheekofferte. Rabobank is een van de grootste banken van Nederland. De kans dat een consument een product van deze bank heeft zoals een bankrekening is groot. Rabobank voert twee productlijnen, een Basishypotheek of Plushypotheek.

Berekening Rabobank hypotheek

Weten of u in aanmerking komt voor een hypotheek van Rabobank? Neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een online kennismakingsgesprek.

Waarom een Rabobank hypotheek via Cournot Adviseurs?

U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de Raboank om een hypotheekofferte te krijgen. Kort samengevat zijn de voordelen om met ons samen te werken als volgt:

  • Persoonlijk contact: U heeft direct contact met een vaste hypotheekadviseur voor uw hypotheekaanvraag.
  • Korting betaalrekening: Als u tevens een betaalrekening opent bij ING of uw bestaande ING betaalrekening koppelt ontvangt u een korting op de hypotheekrente.
  • Hypotheekofferte is kosteloos 12 maanden geldig: Raboank biedt een kosteloze geldigheidsduur van maximaal 12 maanden met de Plushypotheek.
  • Partner Rabobank: Wij zijn partner van Rabobank en hebben een vast team met relatiemanager binnen de bank dat met ons samenwerkt. Onze lijntjes zijn dus kort en snel.

 

Rabobank hypotheek en voorwaarden

In de onderstaande gids staat relevante informatie voordat u een Rabobank hypotheekofferte tekent. Deze informatie is ook relevant gedurende de looptijd van de hypotheek. U leest hier de spelregels tijdens de hypotheek over bijvoorbeeld de rentevastperiode of wat u dient te doen bij een wijziging van uw persoonlijke situatie. Deze voorwaarden gelden voor offertes die zijn uitgebracht op of na 1 april 2024. In de Rabobank hypotheekofferte wordt verwezen naar de voorwaarden die voor u van toepassing zijn:

Klantinformatie Lenen & Wonen (Basisvoorwaarden) | versie 1 april 2024

Klantinformatie Lenen & Wonen (Plusvoorwaarden) | versie 1 april 2024

 

Rabobank hypotheekofferte aanvragen?

We horen het graag als u interesse hebt in het aanvragen van een Rabobank hypotheek. Neem rustig contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties