Particulieren

Aankoopbegeleiding | aankoopmakelaar

Bij het kopen van een huis doet u er verstandig aan een vastgoeddeskundige zoals een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Meer informatie gewenst?

WOZ-waarde verlagen

Wilt u weten of uw WOZ-waarde correct is vastgesteld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Geheel gratis een te hoge WOZ-waarde laten voeren. Uw verlaging aanvragen?

No cure, no pay

Kunnen wij geen passende oplossing bieden, dan heeft u geen kosten.
Wij besparen U tijd, geld en gedoe!

HYPOTHEKEN

Bij het kiezen van de beste hypotheek stellen wij ons ten doel om de hypotheek met de beste voorwaarden en maandlasten te vinden. Wij helpen u maximaal ontzorgen tot er een passende oplossing voor uw hypotheekvraag is. Voor zowel het kopen van een huis of verbeteren van uw bestaande hypotheek staan onze hypotheekadviseurs klaar.

Spaargeld

Een appeltje voor de dorst, of juist een buffer voor onvoorziene zaken: sparen is één van de meest simpele vormen van zekerheid in uw financiële huishouding. Het “parkeren” van een deel van uw geld/vermogen wat nu niet nodig is voor een later moment, kan bovendien een mooi rendement opleveren.

Op verzoek van onze bestaande klantenkring bieden wij sinds 2006 internetspaarrekeningen aan onze vaste klanten en wel om de volgende redenen:

– Veilig en betrouwbaar
– 24 uur per dag toegankelijk
– Al uw financiële zaken via 1 loket
– Gemakkelijk te openen via internet
– Aantrekkelijke vergoeding op uw spaargeld

VERZEKERINGEN

We weten allemaal dat bijna niets zeker is in het leven. Gebeurtenissen waar u liever niet te veel aan denkt, zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken of het verliezen van een dierbare, kunnen een behoorlijke impact hebben. Gelukkig kunt u zich op financieel gebied voor grote risico’s behoeden. Weet u precies voor welke risico’s u bent verzekerd? Onze adviseurs helpen u bij het inzicht geven van de risico’s die voor u reëel zijn. Door naar uw wensen en behoeften te kijken kunnen wij, waar nodig, advies geven.

Levensverzekering

Wenst u een advies over het afsluiten van een levensverzekering? Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden en vergelijken alle grote levensverzekeraars op premie en voorwaarden.

Uitvaart verzekeren

Het is bekend dat men zich meer gaat bezig houden met de uitvaart naarmate men ouder wordt. Maar hoe eerder u het regelt, des te minder zorgen u en uw nabestaanden hebben. Wij kunnen u uitstekende uitvaartverzekeringen bieden die volledig afgestemd zijn op uw individuele wensen. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan.

Woonpakket

Verzekering voor uw woning, inboedel of reizen wilt natuurlijk perfect geregeld hebben.

Zorgverzekering

Een basisverzekering en de keuze uit verschillende aanvullende verzekeringen tegen een zeer scherpe premie en altijd met een vlotte afhandeling van uw declaraties. Klik hier om uw zorgpremie te berekenen.