Verzekeringspakket afsluiten

Verzekeringspakket afsluiten

Wilt u een goed verzekeringspakket afsluiten voor uw huishouden?

In dit artikel zullen wij u uitleggen hoe u een verzekeringspakket via ons kunt afsluiten en waarom dit nuttig kan zijn.

Wat is een goed verzekeringspakket?

In onze ogen spreken we over een goed verzekeringspakket als de dekking aansluit bij uw wensen en behoeftes tegen een gunstige premie. Dat hoeft niet altijd de laagste premie te zijn. U heeft immers niets aan een lage premie als u bij een schade recht dacht te hebben op een schadevergoeding.

Met behulp van een verzekeringsadviseur van ons kantoor kunnen wij u inzichtelijk maken welke risico’s er zijn en welke verzekeringsoplossingen hier goed bij aansluiten.

Welke soorten verzekeringen zitten er in een verzekeringspakket?

Voor een regulier huishouden zijn de onderstaande verzekeringen het meest voorkomend:

 • woonhuisverzekering / opstalverzekering
 • inboedelverzekering
 • aansprakelijkheidsverzekering
 • rechtsbijstandsverzekering
 • doorlopende reisverzekering / annuleringsverzekering
 • autoverzekering
 • motorverzekering
 • brommerverzekering

Klantervaringen met een verzekeringspakket afsluiten

Review IJvB | 10 maart 2022
Colinda staat altijd voor mij klaar als ik bel. Het maakt niet uit waarover. Kortgeleden de inbraak bij mijn 90 jarige moeder daarin heeft zij mij met raad en daad bijgestaan. Het wijzigen en aanpassen van de polissen ze legt alles goed uit zodat je ook daadwerkelijk begrijpt waar het over gaat.Het zijn altijd fijne gesprekken met een duidelijke en goede uitleg.Heel fijn in deze vreemde tijd waarin wij leven dat iemand nog de tijd voor je neemt.Dit ervaar ik als zeer waardevol en dat mag ook zeker benoemd worden.| Beoordeling via Advieskeuze lezen
Review door Barbara | 8 oktober 2021
Ik sprak met een vriendelijke, vrolijke mevrouw, die goed met me mee dacht en me op dingen wees, waar ik zelf niet aan had gedacht. Het was ook fijn dat we ons gesprek konden onderbreken omdat mijn baby huilde en we wat later weer rustig verder konden praten.| Beoordeling via Advieskeuze lezen

Pakketkorting

Veel verzekeraars bieden u een korting op de premie aan indien u een heel pakket bij hen afsluit. Ook heeft u dan één overzicht waarop uw verzekeringen staan waardoor er geen hiaten zijn in dekking of een onnodige overlap in dubbele dekking is. Samengevat zijn er de volgende voordelen te bedenken als u een verzekeringspakket afsluit. Dit kan al vanaf twee verzekeringen:

 • Verzekeringen qua voorwaarden sluiten naadloos op elkaar aan
 • U heeft een korting op de premie die oploopt naar mate er meer verzekeringen in het pakket zitten
 • Het is overzichtelijker dan diverse verzekeringen bij diverse verzekeraars onderbrengen

Overstapservice

Mocht u besluiten de overstap te maken dan helpen wij u gratis met het opzeggen van de huidige verzekeringen en zorgen wij voor een soepele overgang. De meeste verzekeringen kunt u opzeggen met een maand opzegtermijn. Overstappen kan dus redelijk snel.

Welke verzekeringen zijn nodig bij een koophuis?

Een woonhuisverzekering is een verplichte verzekering als u de koopwoning afsluit met een hypotheek. De geldverstrekker wenst dan een opstalverzekering die uw risico’s verzekerd bij zaken zoals brand, wateroverlast, vandalisme of inbraak. Bij de meeste woonhuisverzekeringen valt het huis en alles wat daaraan vastzit onder de dekking. Vaak ook met een garantie tegen onderverzekering.

Ook als u een appartement koopt kan het nodig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten. Stel dat de dekking van de VvE karig is, dan kan het verstandig zijn om alle luxe in uw appartement te verzekeren.

Naast de woonhuisverzekering kan ook een overlijdensrisicoverzekering verplicht zijn. Niet in alle situaties is dat een verplichte verzekering. Meestal is dat geen overbodige verzekering als er ook een hypotheek is afgesloten en u deze hebt aangevraagd op twee inkomens.

Kennismakingsgesprek verzekeringspakket afsluiten

Tijdens het (online) kennismakingsgesprek nemen we uw eventuele huidige verzekeringen door en bespreken we uw wensen en behoeftes voor de nieuwe verzekeringen. Ook wijzen wij u dan op eventuele risico’s die mogelijk tot dan onbekend waren. Zo kunnen we dan tijdens het adviesgesprek een aantal oplossingen presenteren.

Vertel ons uw verhaal!

Interesse in een offerte voor uw verzekeringspakket? Neem gerust contact met ons op om uw situatie voor te leggen. Tijdens een online meeting of telefoongesprek kunnen wij u dan verder op weg helpen.

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Gratis kennismakingsgesprek. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

 

Reactie binnen 24 uur
Meestal al eerder.
Deskundig en eerlijk advies.
Op basis van vaste prijzen en no cure no pay. Hoge klantwaardering.
Uw gegevens 100% veilig.
Wij respecteren uw privacy.

Meest recente artikelen

Contact opnemen

0 reacties